0

Back to the 80's

Det är mycket 80-tal i mina spellistor just nu. Eller, just nu och just nu - det är alltid mycket 80-tal i mina spellistor. Här är tre favoriter som går varma i mina öron för tillfället.
 
 
1) I can hear your heartbeat - Chris Rea
 
En smörig låt som andas tonårshångel och rökmaskinseffekter - precis som man vill ha det ibland, med andra ord. Och ja, det är samma snubbe som sjunger "Driving home for christmas", om ni tycker att ni känner igen rösten någonstans ifrån.
 
 
2) No more I love you's - Annie Lennox
 
Åh, Annie, min Annie. Jag upptäckte henne när jag gick i sexan, och sedan dess har hon en given plats i mitt musikhjärta. Hur cool är hon på en skala 1 till 10 liksom? Jättecool om jag får säga det själv, och vilken röst sedan. En låt som krossar ens hjärta, på ett bra sätt - hur det ens är möjligt. 
 
 
3) It's a sin - Pet Shop Boys
 
Jag tycker å ena sidan att det lätt blir lite smörigt när man ska försöka beskriva hur mycket ett band eller en artist betyder för en, men hade det inte varit för Pet Shop Boys så vet jag inte om jag varit samma person idag - på riktigt alltså. Jag har lyssnat så mycket på dom under alla år att jag kan de flesta låtar utantill. Det är 80's electro när det är som allra bäst. Ryser.

Kommentera här: