0

Mina topp 3 köp under 2017

1. Denna mattermos! Den heter "Efterfrågad" och finns på Ikea för 99 pix. Så himla praktisk för att ta med sig lunch till universitetet eller jobbet eftersom man inte behöver ha tillgång till en micro. Hett tips!
 
 
2. Denna Technogel Sponge från Kicks. Ser att den fått väldigt blandade recensioner på Kicks hemsida, men jag älskar den. Man behöver så sjukt lite foundation för att få ett bra resultat, och den är bekväm och enkel att jobba med. Älskar att den inte suger åt sig någon produkt alls utan att man faktiskt kan använda allt man pumpar ut!
 
 
3. Kedjetäcke!  Egentligen kanske inte detta räknas eftersom det var en gåva och inte ett köp, men sedan jag började använda kedjetäcke har min nattsömn förändrats radikalt. Just mitt väger 12 kilo, och tynger alltså ned en under natten så att det blir lättare att somna. Detta eftersom tyngd kan verka lugnare på personer med ångest, men även om man tex har ADHD eller är orolig under nätterna av någon annan anledning. Det finns att köpa väldigt dyra täcken online, MEN, man kan även få låna av landstinget om man bokar tid hos en vårdcentral och berättar om sina problem. 

Kommentera här: