0

Mina senaste printscreens

1. Om jag relaterar? Kanske.
 
2. Praise.
 
3. Livets känsla.
 
4. Skrattade lite för mycket åt denna. Har en kompis som _alltid_ sjunger på stad i ljus.
 
5. December snart, hörni.
 
6. Tyckte det här var orimligt roligt.
0

10 från min Pinterest

 
1. Edinburgh. Så fint.
 
Mike och jag pratar mycket om Skottland, från och till. Vi landar ofta i att det definitivt är en potentiell kandidat till framtida plats att bo på. Så vi får väl se helt enkelt, vad som händer efter det att jag tagit min examen i början av 2020. Kanske förvandlas den här bloggen till en guide till Skottland och allt vad just Skottland har att erbjuda. 
 
 
2. Runda fönster.
 
Älskar. Så mycket Hobbitkänsla. Vill verkligen bo i den här bilden!
 
 
3. Röda brallor. 
 
Så snyggt. Gillar verkligen när man har lite mer utstickande färg på brallorna. (Säger jag och kastar ett öga mot min egen garderob som består av svarta stuprörsjeans och klassiska blåjeans.)
 
 
4. En klassiker.
 
Det här tänker jag en hel del på.
Vad mycket skönare det vore om folk i allmänhet och män i synnerhet var lite tystare lite oftare. 
 
 
5. Stjärnor.
 
Jag älskar verkligen såna här små glitterstjärnor, vare sig det är som dekoration någonstans eller om man använder det för att smycka sig själv. Synd att det förmodligen ser tusen gånger coolare ut på typ den här bilden i jämförelse med hur jag hade sett ut om jag försökte mig på att gå full on Broder Daniel-fan.
 
 
6. Rainbow Rocky Road.
 
Rocky road är verkligen det bästa julgodiset. Som liten tyckte jag att knäck var det bästa, men sedan vi började göra Rocky road hemma varje jul så har det definitivt tagit över förstaplatsen. Min version är mer klassisk men den här såg så himla fin ut att jag nästan blev sugen på att testa den istället. Samtidigt tror jag att den skulle vara snäppet för söt för min smak, men nog var den fin alltid.
 
 
7. Pugtato! 
 
Jag blev så glad av den här bilden. Jag älskar verkligen mopsar, dom är så himla söta. Däremot skulle jag aldrig komma på tanken att införskaffa en mops själv, eftersom dom ofta har problem med andningen till följd av att dom är sönderavlade etc. Det är inget jag vill stötta, och därav blir det en hund utan anlag för sådana problem för vår del.
 
 
9. En liten räv i snön.
 
Så fin. Fantastic, mr Fox.
 
 
 
9. Jane Austen.
 
... Som man kanske borde vara lite oftare.
 
 
10. Naglar.
 
Den här bilden dök upp under "pins rekommenderade för dig" och trots att bilden egentligen inte är så speciell så fick den mig verkligen att längta tills den dag då jag kan gå och fixa naglarna igen. När jag bodde i Umeå gjorde jag det regelbundet (hos en kontakt som tog väldigt förmånligt betalt) men här i Uppsala så 1) känner jag ingen som kan fixa mina naglar till kompispris och 2) jag jobbar extra inom vården så jag får inte ens ha fixade naglar. Vill bara vara 35, någorlunda välbetald och med en snygg manikyr. Ska det vara så mycket begärt?
1

Tankar man tänker

Jag tänker att tänk om vi inte bor i Sverige om tio år, eller ens fem år. Om vi bestämmer oss för att faktiskt flytta tillbaka till ditt hemland, landet där husen är kyliga och smala och alla dricker te men färre dricker kaffe - åtminstone inte på så regelbunden basis. Tänk om vi får barn en gång och dom barnen inte kommer att identifiera sig som svenskar - åtminstone inte till mer än hälften. Om mitt första språk skulle bli deras andra. Det skulle kännas så konstigt, och helt fantastiskt också, förstås. Jag tänker på att vi snart får hem en liten hund och att den kommer lystra till "Come here" och "Go fetch" och "Twirl" snarare än "Kom hit", "Fånga" och "Snurra runt". Jag tänker på att ibland när jag pratar i telefon med min mamma nu för tiden, eller bara med vem som helst för den delen, så kommer jag på mig själv med att glömma bort ord. "En sån här, vahettere, kettle. En kettle." - och så får någon påminna mig om att det heter vattenkokare och jag säger "ja just det, det var det jag tänkte på." Det är fint på något sätt. På samma sätt som det är fint att du strävar på med svenskan, trots att du tycker att det är ett ganska hopplöst språk att lära sig. Ibland får jag läsa tre gånger innan jag ser vad det står på dina inköpslistor, för din handstil är så mycket du att den nästan inte alls är kompatibel med någon annan levande organism. När du frågar vilket te jag vill ha och jag säger "överraska mig" så överraskar du mig rätt varje gång. Jag tänker att jag undrar vad jag alltid tänkte på innan jag började tänka på dig. 
 
 
Anyone Else But You - The Moldy Peaches