1

Den 28 november

 
Snälla snön, kom tillbaka. Det är så grått och trist utan dig. Inte för att jag är något stort fan av snö egentligen, men det lyser åtminstone upp lite. Flogsta är ju inte det vackraste området Uppsala har att erbjuda direkt, och det blir inte bättre när vädret återspeglar valfri melankolisk dokumentär från det forna Sovjet.
 
Jag sov jättelänge idag, ända fram till 11 (morgonens inlägg var tidsinställt), men det behövdes verkligen. Kroppen kändes helt slut när jag la mig igår kväll, och jag behöver energi innan vi ska resa imorgon. Jag ska packa senare under dagen, och ikväll ska jag hem till Jocke och Elin på filmkväll. Och just ja, jag har fått min första refusering på bokmanuset! Det känns... skönt? Underlig känsla på något vis. Jag växlar ju liksom mellan att känna att alla borde läsa manuset för att det ändå "har något", och att tycka att det är bland det sämsta som någonsin producerats av en skrivande människa genom alla tider. Att bli publicerad handlar ju så mycket om tur, så jag får väl helt enkelt hoppas att stjärnorna står i linje med Venus samtidigt som grannens katt löper eller något, så kanske det går vägen sen. Vem vet. Ett förlag down, några till to go. Håll tummarna eller skit i det, själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra. 
 
Nåväl. Danmark imorgon. Blir lite tyst här tills på lördag, med andra ord, även om jag tidsinställt ett inlägg eller två. Jag ser fram emot hotellsäng, bra käk, den lille havfrue och dansk, alldeles för dyr, design. Tjohej. ♥

Kommentarer:

1 Rebecca:

skriven

Ja, får också sådana sovjet/öststatstysklandsvibbar av Flogsta. Sa det en gång till en kompis som bor i Flogsta och visade sig vara större Flogstapatriot än vad jag anat, så hon blev lite sur.

Håller tummarna för resterande förlag då!

Kommentera här: