0

5 celebrity crushes

 
 
1. Joan Jett. Alltid Joan Jett.
 
 
2. Benedict Cumberbatch.
 
Some people say att han ser ut som Sid i Ice Age, jag säger att han är helt amazeballs. 
 
 
3. Agent Cooper & Audrey Horne
 
Nu är ju det här lite speciellt eftersom detta 1) är fiktiva karaktärer och 2) det är ett "par" men whatever det är min blogg och då bestämmer jag att dom utgör en giltig tredjeplats på den här sketna listan.
 
 
4. En ung Greta Garbo, jo man tackar.
 
 
5. Colin Firth. No words needed.
 
0

Hey pumpkin

 
Idag har jag suttit på universitetet mellan 9 och 17, och sen när jag kom hem bestämde jag och Mike oss för att det var hög tid att karva en pumpa att ha på balkongen eftersom det är Halloween imorgon. Det var lite pilligt, men nog blev den söt alltid! Jag tänkte baka en pumpapaj eller något (aldrig ätit det faktiskt, men det låter så himla gott! Med typ vaniljglass till, yum) men annars blir det nog inte så mycket firande att tala om. Nästa helg är det ju dock alla helgona, och nog skär det lite i hjärtat att inte vara hemma i Sunne och kunna tända ljus på farmors, farfars och morfars grav. Kan hända att jag kilar förbi Domkyrkan i Uppsala och tänder ett litet ljus i alla fall, alltid något. Jag är ju inte troende på något sätt, men jag gillar ändå att hänga i kyrkor emellanåt. Det är en särskild stämning på något sätt, så tyst och stilla liksom. Hoppas att ni har haft en fin måndag - det har jag!
0

3 saker jag behöver & "behöver"

1. En vanlig jävla handväska. Ärligt talat, jag har letat efter en svart handväska i snart ett år nu, men jag hittar liksom ingen jag tycker känns helt hundra. Jag älskar ju min bruna från Marc O'Polo, men ibland vill man bara ha en klassisk svart och inget annat. Jag gillar denna från Guess här ovan, den är dessutom ganska billig - men möjligen en aning liten. Funderar på att beställa hem den och kika närmare på den IRL, och om den inte faller mig i smaken i verkligheten så är det väl bara att fortsätta leta tills något vettigt dyker upp.
 
 
2. En curling wand. För närvarande när jag vill locka håret så gör jag det med min plattång, och i ärlighetens namn så börjar min GA.MA ge upp ganska ordentligt. Jag har haft den i fyra år och den har gjort ett fantastiskt jobb men det börjar bli dags att gå skilda vägar. När jag var i Skåne så lockade Frida mitt hår med sin curling wand från Poze och jag blev helt frälst. Själv funderar jag på den här från HH Simonsen.
 
 
3. En ny ögonskuggepalett. Jag använder Dolly's Wild Side från Buxom till vardags och tycker väldigt mycket om den, men skulle vilja bryta av med lite andra toner som inte är fullt så rosa/lila. Funderar på den på bild här ovan, Semi-Sweet Chocolate Bar från Too Faced. Hur fin är inte den Blueberry swirl-nyansen btw?