0

3 saker jag behöver & "behöver"

1. En vanlig jävla handväska. Ärligt talat, jag har letat efter en svart handväska i snart ett år nu, men jag hittar liksom ingen jag tycker känns helt hundra. Jag älskar ju min bruna från Marc O'Polo, men ibland vill man bara ha en klassisk svart och inget annat. Jag gillar denna från Guess här ovan, den är dessutom ganska billig - men möjligen en aning liten. Funderar på att beställa hem den och kika närmare på den IRL, och om den inte faller mig i smaken i verkligheten så är det väl bara att fortsätta leta tills något vettigt dyker upp.
 
 
2. En curling wand. För närvarande när jag vill locka håret så gör jag det med min plattång, och i ärlighetens namn så börjar min GA.MA ge upp ganska ordentligt. Jag har haft den i fyra år och den har gjort ett fantastiskt jobb men det börjar bli dags att gå skilda vägar. När jag var i Skåne så lockade Frida mitt hår med sin curling wand från Poze och jag blev helt frälst. Själv funderar jag på den här från HH Simonsen.
 
 
3. En ny ögonskuggepalett. Jag använder Dolly's Wild Side från Buxom till vardags och tycker väldigt mycket om den, men skulle vilja bryta av med lite andra toner som inte är fullt så rosa/lila. Funderar på den på bild här ovan, Semi-Sweet Chocolate Bar från Too Faced. Hur fin är inte den Blueberry swirl-nyansen btw?

Kommentera här: