0

En sur lista

Obehagligaste jag vet: när jag råkar peta mig själv i naveln, eller när Mike typ kittlar mig och kommer åt där. Har, ärligt talat, någon form av fobi inför min egen navel. Kan ibland tänka att jag inte skulle klara av att vara gravid för då kommer naveln kanske vända sig ut och in och bara tanken på det får mig att må illa. Blä.

Absolut inte min killtyp: polerade killar, typ killar som ser ut som om dom spenderar all sin vakna tid på gymmet. Jag har väldigt svårt för den looken, känslan av att utseendet blir så viktigt liksom. Sen har jag svårt för killar som gör en grej av att nedvärdera tjejer eller typiskt "tjejiga" intressen, om man nu kan kalla det så. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det, men liksom den sortens kille som vill ha en tjej som är "naturligt snygg" (och sen när han visar ett bildexempel så visar det sig att han menar en tjej som är väldigt skicklig på att sminka sig så att det ser naturligt ut) och samtidigt tycker att det är töntigt och "hjärndött" att kolla sminkvideos på youtube, typ. Huvva.

Äckligaste mat jag vet: pulvermos är ingen hit direkt, inte vita bönor i tomatsås heller.

Blir arg på: människor som klagar på situationer dom själva försatt sig i. Nu menar jag inte allmänt vardagsgnäll, sånt ägnar sig ju alla åt ibland, utan typ människor som har ett jobb dom avskyr och hela tiden pratar om att dom vill göra något annat - men sen när någon föreslår att dom ska vidareutbilda sig eller aktivt söka andra jobb så blir reaktionen typ "nej det orkar jag inte". Liksom okej, fine - det må så vara, men håll käften då? 

Sämsta bok jag läst: Skam - Karin Alvtegen. Fy fan vad dålig den var. Har dock sparat den på en hedersplats i bokhyllan för om den boken lyckats sälja så bra som den ändå gjort så kan nog fan jag också skriva en helt okej bok någon gång i livet.

Gammal bild från sommaren 2014 då jag jobbade som servitris på en restaurang i Värmland. Ett yrke där man definitivt fick lära sig att behålla lugnet när man behövde handskas med gäster av olika slag, haha. De flesta var förstås jättetrevliga, men det finns verkligen människor som beter sig som skit när dom går ut för att äta.

 

Något som får mig att byta radiokanal: radiopratare som avbryter musiken för att slänga in onödiga fraser. Det här är inte jättevanligt i svensk radio, som tur är, men i England händer det ganska ofta. Typ, låten spelas, och så helt plötsligt skruvas musiken ner och så hör man någon jobbig människa som ba "yeah, this is a nice song, right?" liksom, ja? Låt mig lyssna ifred!

Sist jag ville ta till knytnävarna: Det vet jag inte riktigt faktiskt, det händer väldigt sällan.

Sämsta serien jag nyligen sett: Om jag tycker att en serie eller en film är dålig så fortsätter jag inte att kolla, så jag vet inte riktigt. Jag är ingen sån som fortsätter titta för sakens skull, om det inte faller mig i smaken ganska omgående så stänger jag av.

Fulaste plagg jag vet: illasittande kostymer. Jeans med jättelåg midja.

Äckligaste drycken: Fun Light. Smakar bara massa kemikalier tycker jag.

Sämsta karaktär i film eller TV-serie: Svår fråga. Efter att ha läst en tråd på nätet för något år sedan om serien Vänner och hur Rachel borde ha "ended up" med Joey istället för Ross så har jag väldigt svårt för Ross. Inte för att jag följer "Vänner" slaviskt, men efter alla dom exempel och små anekdoter som togs upp i den tråden så kände jag verkligen att jag höll med och att jag ser serien på ett helt annat sätt än tidigare.

Det skriker jag när jag blir arg: Det varierar. Fitta, är dock ett återkommande ord.

Kommentera här: