0

Regn, bara regn

Regn, bara regn - Eva Eastwood
 
 
Imorse när jag gick upp var det så mörkt att jag först trodde att något blivit fel - att klockan egentligen var mitt i natten och att jag kunde sova några timmar till, men så var inte fallet. Ute regnade det i sidled, och jag sökte skydd i busskuren bäst jag kunde i några minuter innan dess att en av UL:s gröna bussar körde förbi för att plocka upp mig. Timmarna på jobbet gick snabbt, och när jag väl kom hem igen kände jag att idag är minsann en bulldag. Så jag ställde mig helt enkelt och vände ihop en bulldeg.
 
 
Så himla goda. Men det bästa är ändå lukten, hela lägenheten doftar av varm kanel nu - så himla hemtrevligt. Dessutom ska vi äta en traditionellt brittisk Sunday roast idag, så vi har gjort iordning egna yorkshire puddings och så gravy, förstås. Inte så dumt inte. När jag kom hem hade Mike dessutom överraskat mig och såpat alla golv i lägenheten, jag blev så himla glad. Det luktade så rent och ombonat på något sätt.
 
Ikväll ska jag inte göra något särskilt. Vädret ute är helt från vettet, så jag tänkte nog ta ett långt varmt bad och lyssna på det sista av ljudboken jag lyssnar på just nu - Körsbärslandet, av Dörte Hansen. Under veckan som kommer ska jag skriva hemtenta, så det känns välbehövligt med en sista dag av avslappning innan det är dags att låta hjärncellerna jobba lite extra.

Kommentera här: