0

Teach your baby how to walk

Random bild, men jag har i alla fall (ca 2000 ljusår efter alla andra) införskaffat en vegamössa. Det tar mig alltid så himla lång tid att börja tycka att saker som är inne för tillfället faktiskt är snygga, heh, men nu kan jag också lajva 1800-tal/busschaufförschic när jag känner för det.
 
Imorse skickade jag in manuset jag redigerar till en lektör. Om cirka 14 dagar kommer jag att få respons, och sedan ska jag fortsätta arbetet utifrån den responsen helt enkelt. Det känns konstigt på många sätt att lämna ifrån sig en text man arbetat med under lång tid, det blir personligt på något sätt. Samtidigt vet jag att texten behöver kritik från någon annan än mig själv för att kunna utvecklas vidare, så på det stora hela är ju detta något väldigt positivt. Gotta teach your baby how to walk, så att säga.
 
Ikväll har jag bokcirkelträff på Grand Hotell här i Uppsala. Vi ska ses för att diskutera Johannes Anyurus "De kommer att drunkna i sina mödrars tårar", ska bli jättekul och intressant! Annars har jag mest suttit på universitetet hela dagen idag och pluggat, inte så superspännande men välbehövligt. 
 
Hoppas att ni som läser har en fin dag! Här i Uppsala regnar det och är soligt omvartannat, som om dagen inte riktigt kan bestämma sig för hur den vill ha det. När jag gick hem från universitetet landade små vattendroppar på glasögonen så att allt jag tittade på såg ut som om det glittrade, det var fint.

Kommentera här: