Veckan som gick

Veckans jobbigaste: min förkylning. Ibland känns det som om jag varit konstant förkyld ända sedan jag flyttade till Uppsala - det blir liksom aldrig helt bra. Det, och att skrivandet i perioder känts helt omöjligt att få någon ordning på.

Veckans finaste: känslan av hösten när den är som allra vackrast, alla löv på marken och solen som smeker en i ansiktet utan att vara allt för påträngande. Känslan av att gå till psykologen och känna svart på vitt att jag mår bättre och bättre, att jag gör framsteg kring mycket som tidigare känts väldigt svårt.

Veckans bästa: Att vi ska bli med valp, om än det dröjer ett tag än. Och att jag bokat tågbiljetter ner till Skåne i slutet av oktober för att hälsa på Frida.

Veckans glädjespridare: den här låten, blir så glad av den.

Veckans insikt: att när jag väl har flow med skrivandet så har jag ett helt sjukt sådant. Jag har lyckats producera fett mycket text de senaste dagarna - bra text, dessutom. Alltid en fin känsla, även om det känns motigt emellanåt.

 
En helt naturlig webcamselfie tagen inne på kontoret. Sitter ofta och skriver invirad i mitt täcke då jag är väldigt frusen av mig, hehe. Mitt hår har blivit så himla långt förresten. Najs känsla.
Isabell Hedberg

Vad spännande med valpen! :D
Hoppas du får en fin kväll :)
Kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress