0

5

5 SAKER

Du gjorde igår kväll: redigerade bokmanus, åt chiligryta, badade bubbelbad, läste lite i en ny bok och kollade på Nyfiken Gul.

Du kan höra just nu: Folk som pratar i rummet intill, Lydia som pillar på sin mobiltelefon, mina egna fingrar över tangentbordet, plinget från mail som landar i min inkorg och Jockes steg i korridoren.

Du inte kan leva utan (matriella): alltså, kan kan jag väl, men okej: min dator, min telefon, min dunjacka från Jack Wills, min säng och min gjutjärnsgryta.

Du ska göra nästa vecka: plugga, gå till psykologen, käka på Pinchos, gå långpromenader i Hågadalen och storhandla.

Du helst äter: getost, röda kärnfria vindruvor, mjölkchoklad, linschips och rostade cashewnötter.

 

5 NEJ TACK

När det gäller klädesplagg: långa jeanskjolar, toppar med glittertryck, kamouflagemönstrade brallor, strumpbyxor med hål i samt skor med alldeles för spetsiga tår.

matväg: alla former av inälvsmat, vita bönor i tomatsås, denniskörv (alltså sån man grillade i typ förskolan), saltlakrits samt klementiner som är supersöta, dom ska vara rätt sura för att jag ska gilla dom.

Till drycker: starkt kaffe, mineralvatten med citronsmak (smakar diskmedel), grönt te, smoothies med för mycket banan i samt kokosvatten.

I din inredning: små prydnadsgrejer (typ hundar i porslin, obehagliga porslinsdockor), väggord i stil med "Carpe Diem", tavlor med styckschema i köket (fett makabert), 90-talstapeter med bård samt klumpiga furumöbler.

När det kommer till personlighetsdrag: folk som tar sig själva på alldeles för stort allvar, folk som ser ner på andra pga anledningar som typ ekonomi/yrke, folk (okej män) som hävdar sig genom att krossa ens hand när dom hälsar på en, skränighet samt folk som klankar ner på andra för att känna sig bättre själva.

Kommentera här: