0

Bland kyrkoval och Tom & Jerry-bollar

Idag har jag jobbat mest hela dagen, från åtta till åtta - men med en tretimmars rast mitt på dagen. Om någon som läser den här bloggen är bekant med att jobba inom vården så vet ni precis vad det innebär; en så kallad delad tur. Jag brukar oftast tacka nej till sådana pass eftersom jag tycker att hela dagen blir så konstig, men idag var ett undantag. På rasten hann jag och Mike gå en promenad tillsammans, och jag passade på att rösta i kyrkovalet. I vanliga fall är det inget jag skulle ha gjort, jag är inte troende och inte särskild brydd i eller kring sådant som har med svenska kyrkan att göra. Men, de senaste veckorna har mina troende vänner övertygat mig om valets vikt, så jag gjorde ett såntdär åsiktstest och knatade till vallokalen med legitimationen i högsta hugg. Röstkortet hade jag råkat slänga, tror jag. Tur att det finns lösningar inom sånt som rör demokratin även för oss som är lite slarviga av sig.
 
 
Jag la upp den här bilden på snap och upptäckte först en timma efteråt att jag stavat FEL på church. Nåväl, värre saker har väl hänt här i livet, men det är något med såna småsaker som felstavningar/särskrivningar etc som kan få det att krypa i kroppen på mig. Huvva.
 
Annars då? Jodå. Våra grannar hade tok-kalas igår och när jag stod på balkongen imorse så fick jag nöjet att blicka ut över en gräsmatta som innehöll följande:
 
1) En badboll med Tom & Jerry-motiv
2) En röd soffa
3) En påse potatis
4) En grill med 1,5 hamburgare på (OBS att när jag stod på balkongen igen X antal timmar senare så var det bara 0,5 hamburgare kvar. Oroväckande. VEM åt den hela?!)
5) En hel drös tomflaskor och tomburkar (inte särskilt överraskande)
 
Med tanke på att min blogg av någon anledning länkades på blogg.se:s startsida igår, och det därför verkar ha hamnat en hel del nya läsare här, så vill jag på något vis be om ursäkt för bristen på intressant content den här helgen. Jag KAN vara mer intressant än såhär. Jag planerar givetvis ett inlägg till den dagen då jag får reda på vem det var som åt den där hamburgaren, till exempel. Och om jag någon gång kommer på tanken att lära mig knyppla eller ägna mig åt avancerad fågelskådning så lovar jag att skriva om det med. Med andra ord, om ni orkar hänga kvar så lovar jag att vara er personliga rödlök i grönsaksdisken. Lite lagomt spännande, med andra ord.

Kommentera här: