0

Dagens irritationsmoment

- Vuxna människor som inte fattar hur man beter sig i kommentarsfält på facebook. Ärligt talat, folk klagar på att ungdomar beter sig illa mot varandra men har ni sett hur vissa män och kvinnor 40+ beter sig i diverse forum? Det är idiotanklagelser dit och oförskämda påhopp hit. Hejhallå hörrni, det ni skriver kan läsas av andra! Ni ser ut som rövhattar! Sluta med det. (Ett mer konkret exempel är ju kommentarerna angående Sanna Nielsens tröja i julas. Vuxenmobbning. Av "vuxna" människor.)
 
- Folk som säljer kattungar i köp-och-säljggrupper till sjukt billiga priser. "Nu har det blivit så att vår okastrerade hona råkade få en kull här, vi säljer dom billigt, det viktiga är att dom kommer till ett bra hem!" Folk. Som. Du. Ska. Inte. Ha. Katt. Hur kan man vara så respektlös inför liv? Och vadå okastrerad hona? En okastrerad hona kan få över 100 kattungar under en livstid - vem ska ta hand om alla dom? Och att sälja kattungar till löjligt billiga priser får mig att gå i taket, det bidrar bara till bilden av katter som slit och släng-djur. AAAAAAAH.
 
- Folk som spelar musik ur sina mobiltelefoner på bussen. Så att hela bussen tvingas höra. Snälla du, ingen vill höra din trasiga iPhonehögtalare vräka ur sig något som försöker efterlikna musik, vare sig det är NWA eller Sven-Ingvars du vill dela med dig av. Det finns en jättesmart uppfinning som kallas för hörlurar, använd såna. Tack på förhand.
 
- En till bussgrej: överdrivet aggressiva kontrollanter. Chilla lite, jag SKA ta fram mitt mecenatkort och mitt ID - det är bara det att det är lite svårt att göra det med en väska i vardera hand. Och snubben som klev på utan biljett kommer inte att att kunna trolla fram en biljett bara för att du står och nästintill spottar honom i ansiktet när du skrikande förklarar att han kommer få böter. Lugna dig.
 
 
*Pustar ut* - så, då har jag avreagerat mig lite. Och ja, givetvis finns det nyanser av allt jag nämnt här ovan, men det var i alla fall dagens lilla blåshål för endel ilska som samlats i mig sedan jag vaknade imorse. Andas in, andas ut. Andas in, andas ut. Andas i fyrkant. Andas ut. Andas in. Andas i påse.

Kommentera här: