0

En grå dag i Stockholm

 
Idag kände jag verkligen att hösten hade kommit, på riktigt. Det var liksom fortfarande mörkt i rummet när jag vaknade, och det blev aldrig något riktigt dagsljus heller eftersom hela dagen i princip regnade bort under ett tjockt, grått molntäcke. Det gjorde mig inte så mycket dock, faktum är att det kändes ganska mysigt. Idag var dessutom första dagen tillbaka på universitetet för min del - dock inte i Uppsala som vanligt, dit ska jag först på fredag, utan i Stockholm på Stockholms universitet där jag ska läsa en kurs i specialpedagogik på kvartsfart, utöver mina studier på ämneslärarprogrammet här i Uppsala. Jag tog pendeln vid 11 och var hemma igen vid 20, så det blev ganska många timmar hemifrån. Kursen känns dock så himla bra och intressant - som om den är precis vad jag hoppats på, och det är ju alltid kul att få känna så.
 
Jag tog inte direkt några bilder under dagen, utom den här ovanför då. Området runt Stockholm C är ju ombyggt nu, och SL:s pendeltåg stannar inte längre på gamla centralen utan på en ny station långt under marken. Det var många rulltrappor upp, haha, men eftersom jag inte är så förtjust i att åka rulltrappa så får jag väl se det som lite gratis KBT varje gång jag kommer till huvudstaden.
 
Väl hemma igen hade Mike lagat fajitas, och dukat upp fint. Så himla tacksamt att få komma hem till mat på bordet och någon som kramar om en. Mer än så behöver man egentligen inte för att känna sig riktigt lyckligt lottad.

Kommentera här: