0

En tisdag som vände

Efter att ha kämpat med det förbenade PM:et i flera timmar så gav jag upp tillslut - men 2,5 sidor rikare blev jag, vilket betyder att jag har ungefär hälften färdigt. Åtminstone har jag fått till en text jag kan arbeta med, tror jag, men det återstår att se imorgon. Jag vet ärligt talat inte vad som är segast: att ha svårt att få fram text över huvud taget, så att man inte når upp till minimumgränsen, eller att på något vänster lyckas producera för mycket text så att man måste sitta och fila ner den tills den befinner sig under maxgränsen.
 
Vid tretiden plingade det till i min telefon - jag hade paket att hämta ut, så jag och Mike gick till postkontoret för att se vad det kunde tänkas vara för något som kommit.
 
 
Det var den här fina! Ett print av ett foto från Guy Bourdins utställning Avant-garde som satt uppe på Fotografiska muséet under förrförra hösten. Det ska sitta på väggen i vårt sovrum, som vi förövrigt håller på att ändra om så mycket vi kan. Byrån i bakgrunden ska bytas ut, bland annat, och väggarna ska målas om från vitrosa till bara vita.
 
Jag vet att bilden är svartvit, men, ser ni vilken utväxt jag har? Måste råda bot på det, även fast det är dyrt. Tänkte kolla om det finns tid på någon salong här i Uppsala som har rimliga priser, men det är lättare sagt än gjort att hitta en sådan. Jag håller med andra ord bestämt fast vid att jag är i behov av 40 000 miljarder euro. Hjälp en behövade student att fixa sitt hår, snälla.
 
 
Både jag och Mike kände oss sötsugna så vi beslutade oss för att göra scones med clotted cream och jordgubbsmarmelad. Fördelar med att dejta en engelsman hörni - dom ordnar världens godaste scones.
 
 
Det börjar bli en smula kallt i vår lägenhet nu, Studentstaden i Uppsala är väl inte direkt kända för sin fantastiska uppvärmning, tyvärr. Tur då att jag har mina mystofflor, hur fula dom än må vara. Varma är dom i alla fall, och det är huvudsaken. Inköpta på Sainsbury's i Gloucester för £4 om någon skulle undra, hehe.
 
Man kan säga att det här blev en dag som vände, med andra ord. Från att ha varit den pissigaste tisdagen i mannaminne så blev den tillslut helt okej, och dessutom var min linslasagne jättegod - trots vitlöksmissen! Om ni vill ha goda matlådor kan ni med andra ord klicka HÄR, så kommer ni till portionen under tian:s hemsida.
 
Nu under kvällen ska jag läsa lite i boken om Lena Nyman, och så ska jag försöka komma vidare med mitt lilla skrivprojekt. Jag börjar komma till ett stadie där jag behöver gå tillbaka lite och redigera, vilket inte alltid är min starka sida, tyvärr. Heja alla oss byrålådeförfattare som kämpar på med våra små manus och idéer, det är inte alltid lätt minsann.

Kommentera här: