0

Fem saker jag gillar just nu

1) Det här instagramkontot: @accidentallywesanderson. Det är ett konto som postar bilder på miljöer och omgivningar som påminner om filmregissören Wes Andersons speciella (och jättefina) stil. Härligt att vila ögonen på, och bra inspiration i allmänhet om man känner att det tryter lite på den fronten.
 
 
2) Bibim Oumph. Oumph är ju gamla nyheter vid det här laget, men jag vill ändå hylla deras förpackning med bibimsmak. Jag brukar tina och steka i sesamolja, och sedan servera med glasnudlar och citrusdressing + diverse härliga grönsaker som exempelvis pak choi, paprika och någon god svamp. Supergott, och håller sig bra som matlåda dagen efter dessutom.
 
 
 
3) Den här tröjan från Acne. Tyvärr kan jag inte rättfärdiga att lägga nästan 3000 spänn på en tröja för tillfället (om man någonsin kan det, egentligen) men man kan ju få drömma. Ursnygg, på ett sockervaddigt vis.
 
 
4) Trailern till "Ted - för kärlekens skull". Jag lär ju knappast vara den enda som är så himla taggad på den här filmen. Är så glad över att Happy Jankell har en stor roll dessutom, gillar verkligen henne. Att Adam Pålsson ska spela Ted tänker jag inte ens kommentera så mycket - det känns så självklart på något vis. Hade dom valt någon annan hade jag nog blivit lite upprörd, haha.
 
 
5) Den här lilla väskan från Zara. Så himla fin att ha som accentgrej till en helsvart outfit. Inte överdrivet dyr heller, 559 pix får man lägga ut och om man känner ett omedelbart behov av att göra just det så kan man klicka HÄR. 
 

Kommentera här: