0

Fyra skatter

 
Om man går ner för trapporna på Kungsängsgatan 20 i Uppsala, så kommer man till en riktig skattgömma. Där ligger nämligen Myrornas bokavdelning. Jag hittar något bra där nästan varje gång jag går dit, och idag var inget undantag.
 
1) Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske - Emmy Abrahamson. 2) Frukost på Tiffanys - Truman Capote & 3) Den blå rullgardinen - Agnes von Krusenstjerna. 
 
Två klassiker och en lite nyare roman blev det alltså, och jag är mer än nöjd. Nu har jag definitivt läsning efter Anyuru - men samtidigt blir jag lite irriterad på mig själv. Jag skulle ju fortsätta med Moberg ju! Eller läsa "Den lilla svarta"! Men det är så det är att vara en bokmal, man hinner liksom aldrig ikapp alla böcker man vill läsa. Ibland känns det jobbigt och svårt, men oftast är det bara roligt. Det är ju inte alla intressen där man kan välja och vraka bland möjligheterna i en evighet, liksom. Således får jag nog kalla det ett lyxproblem, det där med att min "sånt-jag-vill-läsa-lista" blir längre och längre för var dag som går.
 
 
I skyltfönstret på Bönor & Blad skymtade jag det här doftljuset och blev kär på en gång, så jag gick in och köpte det. Vårt ljus från Voluspa som vi haft i vardagsrummet har precis tagit slut, så vi behövde ett nytt ändå, och det här kändes höstigt och fint. Luktar jättemysigt dessutom, hett tips.
Böcker böcker läsa shopping uppsala

Kommentera här: