0

Radiotystnad

Det senaste dygnet har det varit lite tyst här. Det beror på att jag suttit och intensivjobbat med ett av mina skrivprojekt, en ungdomsroman som är inne på den "sista" biten gällande redigering, etc. Det är mycket jobb, men det är också roligt - och det spelar egentligen ingen roll om det sedan refuseras av varenda litet förlag jag får för mig att skicka den till, för själva processen är så rolig i sig. Att se hur ens idéer blir till text, text som blir till en, två, tre, fyra, fem - hundra, två hundra sidor. Det är så konkret på något sätt. Meditativt.
 
 
De senaste 24 timmarna har jag alltså främst ägnat vid mitt skrivbord, stirrandes på en skärm. Men idag var det så fint väder ute, så jag och Mike begav oss in till centrala Uppsala en stund. Det är en så otroligt vacker stad, och i septemberljuset blir alla orangea och gula byggnader liksom ännu vackrare. De skimrar som om de vore gjorda av guld. Magi.
 
Imorgon ska jag fortsätta redigera, dock tänkte jag förflytta mig från lägenheten till ett café, eller kanske till något avskilt hörn på universitetet. Wish me luck. Jag ska försöka uppdatera här också, förstås, men just nu är det inte bloggandet som prioriteras i första hand.

Kommentera här: