0

Söndagen som gick

Dagens bästa: att vakna upp och inte ha en enda grej inplanerad, utan bara kunna ta dagen som den kommer. Mike och jag gick en långpromenad och njöt av septembervärmen, det var fint. Sedan har jag även suttit i telefon rörande vårt kommande hundköp, och fått positiva nyheter. Vi vet inget säkert förrän lite längre fram i tiden så jag vill inte jinxa för mycket genom att skriva en massa om det, men det var en härlig känsla.
 
Dagens smink: det gamla vanliga.
 
 
Dagens sämsta: jag har seminarium imorgon och känner mig inte alls förberedd eller peppad. Det känns svårt att komma igång efter sommaren, och jag vill helst av allt bara slippa det hela. Men jag vet också att det förmodligen kommer kännas helt okej när jag väl sitter där.
 
Dagens godaste: lukten av stekt lök. Finns nästan inget som luktar så hemtrevligt som det.
 
Dagens inköp: ingenting. Känns som att jag svept mitt kort 10 gånger om dagen den senaste veckan så det är väl bra att låta det vila lite, hehe.
 
Dagens finaste: vår balkong! Blev så fint med ljungen och murgrönan. Vill typ odla en massa vinterblommor nu och få det riktigt mysigt även fast vi inte kommer sitta därute när det är kallt, bara känslan av att ha det ombonat är kul liksom.
 
Rosa ljung i rosa grillhink. Så kul med något som lyser upp lite, bland allt sextiotalstegel.
 
Dagens humör: lugnt och stabilt. Känner mig på myshumör typ, som att jag vill fixa och dona och bara rå om mig själv och andra. Ställde mig och gjorde matlådor inför veckan bland annat, något jag sällan har energi eller lust till så det var ju skönt att kunna göra det och tycka att det var givande snarare än att stå där vid spisen för att man känner att man måste.
 
Dagens borde: läsa igenom alla anteckningar och texter inför imorgon, igen. Det hinns, klockan är bara halv fyra när jag skriver det här.
 
Dagens outfit: blåjeans, min nya gula tröja.
 
Dagens längtan: tills alla löv är sådär härligt gula och röda, känns som att utsikten från vår lägenhet kommer bli lite roligare då. 
 
Kom igen löven, ändra färg nu!
 
Dagens låt: England Skies - Shake Shake Go

Kommentera här: