0

Är det okej att...

 
... dricka mjölk direkt ur paketet? Inte vet jag? Beror väl på. Bor man själv så gör man väl vad man vill med sitt mjölkpaket, har man sambo får man väl fråga. Personligen bryr jag mig inte, jag delar ändå saliv med Mike på daglig basis så om han dricker ur mjölkpaketet eller ej spelar mig ingen roll. 
 
... kiss and tell? Tycker jag nog. Beror väl på vad man ger ut för info kanske, om ens haff hade kroppskomplex kanske man inte ska berätta massa detaljer om hen på det sättet, men nog måste det väl vara okej att recensera sina ragg/ligg inför sina vänner? Jag tycker det i alla fall, om det görs med någorlunda respekt.
 
... smaska? NEJ. HATAR när folk smaskar. Kan på riktigt gå ut ur rummet om någon smaskar för att jag inte klarar av ljudet? Vidrigt ljud.
 
... öppet ogilla andra människor? Ja och nej. Jag tycker nog att man kan försöka vara trevlig oavsett vad man tycker om människan, men givetvis kommer det ju alltid finnas individer man inte "klarar av", antingen för att man har någon form av history eller för att man bara inte klickar. Sen kanske man inte behöver hoppa på människan helt oprovocerat, men ja, ni fattar. Personligen skulle jag nog bara känna att jag vill låtsas som om jag inte känner personen, dvs bara skita i hen.
 
... göra sig rolig på andras bekostnad? Om personen verkligen är med på det, absolut, men det är svårt det där. Träffade en person en gång som tyckte det var SÅ KUL att jag pratade lite värmländska och som alltid gjorde en grej av det, och tillslut var det verkligen bara jobbigt. Ge fan i att imitera mig liksom, innan jag flippar.
 
... vara långsur? Ja? Eller det är väl mer ett personlighetsdrag än ett aktivt val, idk. Kan man verkligen hjälpa sånt?
 
... ligga med någon du inte har känslor för men som har känslor för dig? Nej, det tycker jag inte. Inte om man är hundra procent säker på att det inte kommer att bli något, det är bara hjärtlöst och kan nog skada personen mer än man kan ana. Sedan har jag dock själv befunnit mig i situationer där jag inte vetat helt hur jag känner själv och den andra personen varit rätt på, med sårade känslor som resultat. Det är väl så livet är till viss del, men tycker det är skillnad på det och att aktivt utnyttja någon för sex. 

Kommentera här: