0

Frågor och svar

 
Vad åt du senast? Kex med getost, yum.
 
Vilken bok läser du just nu? Flickorna - Emma Cline
 
 
Vad står det i ditt senaste e-mail? Oooh... det vill jag inte säga, faktiskt. Det är en hemlis. Men det är något fint och kul! Det visar sig kanske så småningom. 
 
Vad har du gjort idag? Jag har varit på Ikea och köpt krukor och plantor till balkongen, sen har Mike och jag dolat därute och gjort fint iordning inför sommaren. Efter det gick vi en runda med hunden, jag lagade matlådor inför den kommande veckan och så städade jag i köket. Och just ja, Yannick fick sig ett bad - han var ganska skitig.
 
Vad drömmer du om just nu? Ett eget hus eller ett radhus med en trädgård som går att stängsla in. Vore så himla skönt att låta lillgrisen springa runt och leka bäst han känner för det utan koppel, eller att kunna odla egna grönsaker... eller bara kunna smälla upp en fet brassestol på något trädäck och ligga och lapa sol en hel eftermiddag utan att bry sig om att det går förbi en massa främmande människor.
 
Ett stycke husdröm, från Pinterest.
 
Vad står på din att-köpa lista? Bekväma bh:ar. När CSN + lön rullar in på kontot under veckan så ska jag gå raka spåret till Twilfit och be dom hjälpa mig pröva ut något utan byglar men som ändå håller la melonas på plats, jag är så jäkla trött på gå runt och känna mig obekväm i vanliga bh:ar, och det är inte alltid man vill ha sport-bh heller.
 
Vem kysste du senast? Mike, förstås 
 
Vad gjorde dig ledsen senast? Nyheten att Avicii avlidit. Usch. Jag rekommenderar alla att se dokumentären som ligger uppe på svtplay, den är bra - och väldigt sorglig.
 
Vad gör dig lycklig en vanlig dag? Tanken på att jag får dela en vardag med en människa jag älskar väldigt mycket. Vi har det fint tillsammans, och är bra på att hitta det roliga/fina/älskvärda även i små saker som att gå till Ica eller städa, ja, såna saker. Det är fint att leva med någon som får en att känna att även en dag när "ingenting" händer är en dag av värde.
 
Gammal bild, från år 2015 när jag var hos Mike i England och vi gick ut med hans hund, Noah. Noah lever dock inte längre, men han blev ganska gammal. Nästan sexton år! En West Highland White Terrier.
 
Har ditt horoskopt visat sig stämma denna veckan? Läser inte mitt horoskop. Men, jag är fortfarande envis, fortfarande väldigt glad i mat, fortfarande en trygghetsjunkie och fortfarande målmedveten, så oxen inom mig lever vidare I guess. 
 
Vad var det senaste du köpte på nätet? Mascara och nagellack från Idun Minerals, från apotea!

Kommentera här: