0

H som i helg

 
Vilken helg! Vilket väder! Vilket liv! Fa-an vad man lever upp när solen väl visar sig. Kände det så tydligt i mig igår när det var LÖRDAG, det var SOL, det var varmt nog att gå i skinnjacka (och varmt nog att ta av sig den) och jag var på väg till Orvars krog för att ta mig EN OCH ANNAN ihop med gott sällskap. Min livslust ökade verkligen med 200%. Var ganska lullig när jag väl begav mig hemåt, men så är det ju bara lördag en gång i veckan också.
 
Idag har det inte varit riktigt lika fint väder, men det vägdes upp av att jag, L och I möttes upp på Güntherska över lite godsaker och massa snack om allt och ingenting. 
 
 
Güntherska är nog Uppsalas finaste fik, synd bara att det är så taskig ljudvolym? När det är mycket folk går det knappt att höra varandra (och det är ju typ alltid mycket folk...) men men, fikat väger upp det. Jag käkade någon passionsfruktshistoria som var riktigt god, rekommenderas varmt. Hawaii, hette den.
 
Jag håller verkligen alla tummar och tår för att det blir finväder på Valborg, förra året var det kallt och jävligt och jag klarar liksom inte av att stanna utomhus "bara för att" oavsett om jag dricker eller ej. Så jag hoppas att värmen ligger på och att det känns najs att ligga på en filt i ekoparken med en cider i ena handen och en kladdig falafelrulle i den andra. Hade faktiskt aldrig ätit falafel innan jag flyttade till Uppsala, min enda erfarenhet av det var en värmländsk bekant som köpte det och sedan sa att "di dära gröön köttbullan smak inge gött" så jag var väl inte superpeppad innan första försöket... men det är verkligen gött. Mmmm. Falafel.
 
Annars då? Jovars. Är typ förkyld i halva ansiktet? Den högra halvan. Irriterad i högra ögat, fett täppt i högra näsborren, huvudvärk i högra sidan av huvudet. Inte najs, men vad gör man. Snyter sig i kleenex och käkar våfflor med nutella på. Botar allt.

Kommentera här: