0

Heja tisdag

 
En bild från morgonens promenad med Yannick, så himla mysigt. Vi lärde honom skillnaden mellan high five och vacker tass igår - han är så duktig, och så luktar han så mysigt i pälsen. Pussgurkan.
 
Jahapp, tisdag. Jag har så jävla ont i ryggen, ont till den grad att jag inte vet om jag kommer kunna jobba på torsdag. Ska avvakta tills imorgon och se hur det känns. Fy fan. Vårvintern 2014 halkade jag på stentrappen hemma hos mina föräldrar i Värmland och slog i svanskotan och sedan dess har jag problem till och från, men såhär illa har det aldrig varit. Håller alla tummar och tår för att det går över med voltarensalva och vila.
 
Ryggvärken till trots så gick jag en lugn promenad med L på eftermiddagen, och pallrade mig iväg på seminarium i litteratur under dagen. Det gick bra. Gillar professorn vi har i den kursen väldigt mycket, så det känns alltid givande att gå dit vilket förstås är najs. 
 
Utöver det har den här dagen mest bara kommit och gått, men inte på ett dåligt sätt - det har varit en rätt bra dag, ryggen till trots. Imorgon är det filmkväll hemma hos J och E, och det ser jag fram emot förstås. Kan inte fatta att jag hängt ihop med samma gäng av människor i tre år i år? Känns som att man alltid känt dom, knepig känsla det där. Men fint.

Kommentera här: