0

En söndag i februari

 
Gud vilket fint väder det är idag. Jag, Mike och lillvoff gick en lite längre runda nu under morgonen för att ta tillvara på det. Eftersom Yannick är valp ska han inte gå så långa promenader, så just nu har vi flexikoppel på honom när vi går lite "längre" (nåja, en snabbis runt vår del av kvarteret) - detta så att han ska kunna nosa runt ganska fritt samtidigt som vi har kontroll på honom. Då blir det ingen större skillnad mot när han springer omkring inomhus.
 
Mellon igår var.... sådär. Jag tyckte att första låten var helt okej, sämst var Kikki Danielsson och roligast var Edward Blom, förstås. Har så himla svårt för Benjamin Ingrosso dock, vet inte riktigt varför, men det skulle inte förvåna mig om han går och vinner alltihop. 
 
 
Idag ska jag plugga under dagen, och äta klementiner. Just nu har jag en period när jag känner mig så himla "färdig" med pluggandet. Hösten 2018 kommer jag att ha varit student i fyra år, det är helt sick. Men, i slutet av 2019 får jag ta examen om allt går enligt planerna, och då börjar nästa fas i livet. Jag ska försöka att inte längta för mycket tills dess utan ta tillvara på tiden som är kvar. Det ÄR ju dock en väldigt speciell tillvaro att plugga, på både gott och ont. 
 
Från en sak till en annan - Mike och jag kom in på att prata om våren/sommaren i allmänhet här om dagen, och vi sa att någon gång framöver ska vi åka till Paris ihop på senvåren/tidiga sommaren och stanna lite längre än en weekend, typ en månad kanske. Hyra en lägenhet via AirBnb och bara ha det gött ihop. Det längtar jag till, även om det bara är lösa planer i våra huvuden än så länge. 
 
 
Jag och lilla voffalurven. Vi gjorde ett litet misstag i början när vi fick honom, vi lät honom nämligen leka med Mikes gamla converseskor som han ändå skulle slänga. Han ä-l-s-k-a-r dom, problemet är bara att han nu verkar tro att det är okej att leka med alla skor... what to do liksom. Fan. Aja, skitsamma, det kunde varit värre. Får försöka lösa det problemet på något vänster, även om det innebär att vi helt enkelt får bli bättre på att använda vårt skoskåp som vi har i hallen. Tror det är lite med valpar som med ungar, man tänker att man ska vara den "perfekta föräldern"/"inte upprepa gamla misstag som andra gjort" etc, men sen så skiter det sig lite, lite oavsett. Nåväl - hellre skor än elkablar. Alltid något. Han var så sjukt mysig igår förresten, när jag låg i soffan och kollade på mellon. Han kröp upp på mitt bröst och la huvudet alldeles intill mitt öra och liksom suckade tungt för att sedan somna så. Älskade lilla skrutt. Inget är sig likt sedan du kom, men det gör mig inte ett dugg. 

Kommentera här: