0

Fintorsdag

 
Idag var det en riktigt fin dag. Vindstilla, solsken och krispig snö. Perfekt för en liten hundpromenad med andra ord - och en sådan blev det. Vi begav oss nämligen till veterinären för att vaccinera Yannick, en standard 12-veckors vaccination bara. Hela besöket gick väldigt smidigt och han märkte knappt av det lilla sticket från sprutan. Däremot blev han lite orolig rent generellt, men det är väl inte så konstigt. Massa nya lukter, människor och intryck blev nog lite mycket för vår lillgris - men han var duktig! Mvh, stolt matte.
 
 
Puss! 
 
Innan veterinärbesöket spenderade jag förmiddagen vid köksbordet med en trave böcker - och pluggandet gick faktiskt väldigt bra. Jag hoppas på samma flyt imorgon förmiddag, jag ska nämligen på utbildning med jobbet under eftermiddagen så det vore skönt om jag kunde få endel gjort innan dess. 
 
Annars har jag gått en promenad med Lydia nu på kvällskvisten, en riktigt lång sådan blev det. Härligt att komma ut lite i det fina vädret, och skönt att komma hem till värmen sedan också. Ikväll ska jag inte göra mycket alls, tänkte typ kolla på Lyxfällan (haha, guilty pleasure...) och käka choklad. Allt som allt en fin torsdag, med andra ord. Hoppas att ni som läser har haft en fin dag ni också!

Kommentera här: