0

Hej från menshelvetet

 
Det finns olika nivåer av mensvärk, tänker jag. Det finns mensvärk som knappt känns, mensvärk som är lite irriterande, mensvärk som gör ganska ont - och så vidare. Idag befinner jag mig på den nivån att jag skulle behöva en exorcist, och således är också mitt humör därefter. Jag känner mig som Örjan Lax, ni vet Johan Rheborgs karaktär från den gamla tv-serien "Hjälp!". Om ni inte minns honom kommer en påminnelse här:
 
 
Okej, kanske inte riktigt på den nivån. Men nästan. Det blir inte bättre av att det är så in i helvete jävla pisskallt utomhus, precis. Varför bor man i det här skitlandet egentligen? Grått och kallt och trist och vinterluften GÖR ONT I MITT STACKARS ANSIKTE.
 
Nåja. Jag har löst problemet tillfälligt genom att impulshandla nästan ett kilo lösgodis och en flaska Pepsi Max från Ica, och nu sitter jag ihopkurad på soffan under en varm filt med en värmekudde på magen. Förhoppningsvis är det bättre imorgon. Om inte - ser ni en rödgråten, blond varelse som stapplar fram med ena handen lite diskret tryckt mot magen under morgondagen - oroa er inte. Det är bara jag. Jag och min jävla livmoder.
 
Klart slut.

Kommentera här: