0

I England kommer våren tidigt

 
Igår när jag var sådär ledsen och trött på livet i allmänhet så gick Mike iväg till Ica för att köpa mjölk. Men han kom också hem med tre blombuketter - tulpaner i olika färger. Jag älskar tulpaner, och han hade alltså köpt en bukett för varje sak som gjort mig upprörd under dagen. Då kändes det genast bättre. Ibland blir jag verkligen förvånad över vilken romantiker jag blivit tillsammans med... jag trodde att jag var romantisk av mig, men jämfört med Mike ligger jag faktiskt i lä.
 
 
Idag då? Jovars. En bättre dag. Definitivt bättre än igår. Kallt ute, men Fyrisån brusade vackert och seminariet kändes inte helt åt helvete, vilket är ett ganska gott betyg ändå. Enda dåliga är egentligen att jag har en ganska kass hårdag. Ibland upplever jag att mitt hår blir "sämre" efter att jag tvättat det än innan - brukar bli så om jag duschar sent på kvällen och det sedan inte hinner torka riktigt innan jag går och lägger mig. Nåväl, värre saker har hänt. Som det här, till exempel:
 
 
Vad har hänt? Vem är Eva? Kommer hon att komma tillbaka? Så många frågor, så få svar. Fick känslan av att det är något studentikost skämt eller något, men man vet ju aldrig. Jag håller tummarna för att det löser sig, vad som än har hänt.
 
Nu till något roligare: jag och Mike har nämligen bokat biljetter till.... London! I slutet av mars! Mike gick igenom sin mail imorse och kom fram till att han behövde åka dit på jobb några dagar i slutet av nästa månad, och då frågade han helt enkelt om jag ville följa med - förutsatt att vi fick hundvakt, förstås. Jag frågade runt lite och det löste sig så att Yan-Yan ska få bo hemma hos Maja och hennes sambo Sonja under de 48 timmar som vi är iväg. Så, när jag kom hem från universitetet satte vi oss och bokade flygbiljetter. Åh, London. Ska bli så kul att åka dit igen, även om det bara är en snabbvisit. Jag ser fram emot att möta våren där, att strosa runt i South Kensington där vårt hotell ligger, sitta på tunnelbanan och bara känna mig som hemma, köpa en take-away kaffe och gå något varv i Hyde Park medan Mike är på möte. England, snart kommer jag. 
 
 
Bild från Pinterest - på ett café jag skulle vilja testa på, om vi hinner. Peggy Porschen! Så himla gulligt.
 
För tillfället har jag och Mike precis varit ute på en liten promenix med Yannick, och snart ska vi även duscha honom - han har blivit lite skitig nämligen. Natten till idag sov han inte så bra, så jag hoppas att det blir bättre inatt. Det vore skönt för oss alla!

Kommentera här: