1

Just nu är jag peppad på...

 
 
... Premiären av "Den fantastiska historien" med Carina Berg och Christine Meltzer - Kanal 5! Tror att det kan bli hur kul som helst, lite som historieätarna fast kanske snäppet vassare? Är lite trött på Erik Haag i allmänhet (Lotta Lundgren är ju alltid superb dock) så jag tror att ett historieprogram fritt från snubbig visa-röven-humor skulle kunna fungera väldigt bra för min del.
 
... Våren, så att jag får tillfälle att använda den här fina bikerjackan från H&M. Såg den på deras hemsida för typ en vecka sedan och blev tvungen att beställa hem den - nu hoppas jag bara att den är lika fin IRL som på bild. Åh, jag är så färdig med vintern nu. Kom våren, kom så fort du kan! Jag längtar efter dig!
 
 
... Att den här lillgrisen ska bli rumsren! Det går verkligen framåt i tränandet dock, men han är ju så liten än så i vissa stunder kan han ju inte hålla sig hur mycket han än försöker. Superduktig på att säga till när han behöver ut och bajsa - mindre duktig på att göra samma sak när det gäller kissandet. Fast han är torr om nätterna nu, och antalet olyckor inomhus per dag brukar landa på max 2, så det är på väg åt rätt håll i alla fall. 
 
 
... Att resa någonstans, så småningom! Som tidigare nämnt i bloggen så funderar jag och Mike på New York i November, beroende på vår ekonomiska situation framöver. Det vore najs. Men även inom Europas gränser skulle sitta fint. Island vore häftligt, eller kanske St. Petersburg, eller Paris som en favorit i repris. Det blir ju inte än på ett tag på grund av hund och plugg och andra faktorer. Men, om några månader så.

Kommentarer:

1 Rebecca:

skriven

Åh, hade inte hört talas om Den fantastiska historien. Måste kolla upp!

Kommentera här: