1

Just nu vill jag ha...

1. Dom nya muminmuggarna från Arabia. Finns att förhandsbeställa här - 199 kr styck. 
 
2. En sån här hundsäng till Yannick! Så fin! Oavsett vad så måste vi köpa en ny hundsäng åt honom snart - han växer så det knakar och den lilla grå vi köpte innan han kom hem till oss (som var alldeles för stor för honom i början...) börjar bli för liten nu. Gullehund, tiden går så fort.
 
3. Picnic. Den där första riktigt vårvarma dagen, en korg fylld med massa gött, sol i ansiktet, en söt Mike vid min sida och en lika söt Yan-Yan som ligger bredvid oss och myser. Nån fin gräsplätt där det är vindstilla och alldeles lagom varmt. Det vill jag ha. Helst igår.
 
4. En sån här rackare, från Nando's. Ska kasta mig över den i samma ögonblick som jag och Mike landar i London i slutet av mars. 
 
5. Den här bikinin, med hög midja. SÅ fin. Värst vad somrigt det här inlägget blev, men det kan inte hjälpas. Jag är så trött på att bli torr i ansiktet av den kalla vinterluften nu. 

Kommentarer:

1 Anna:

skriven

Älskar de nya arabia muggarna! Har fått hålla mig för att inte köpa dem har ingen plats längre i köksskåpet för fler mumin muggar! Ups..

Kommentera här: