1

P som i Pinterest

1. En utstyrsel jag hade kunnat gifta mig i. När jag och Mike gifter oss vill jag ha kort (nåväl, knälång kanske är ett bättre ord) bröllopsklänning. Känner mig sällan bekväm i fotsida kjolar etc, och dessutom är jag en sucker för 60-tal i allmänhet. Gillar verkligen den här bilden förresten? Så härligt med en avslappnad bild på en brud i brölloppssammanhang. En go tjej som äter en go glass. Inte svårare än så.
 
2. Jag vet inte vad det här är för drink men, det ser gött ut. Ge mig en.
 
3. Lite klyschigt, men jag har verkligen tänkt på det här endel den senaste tiden. Det är viktigt. Särskilt när man pluggar och det lätt blir att man (i alla fall jag) fastnar i tankar på betyg/att prestera i allmänhet. Då är det viktigt att minnas att allt man gör inte ska handla om prestation utan om vad som faktiskt gör en... ja, glad, helt enkelt.
 
4. Dörrarna? Golvet? Vill typ flytta till ett renoveringsobjekt och fixa iordning något sånt här när jag ser den här bilden. *Surfar in på hemnet och dreglar över alla fina objekt som finns ute.*
 
5. Vill ha denna blus samt brallorna. Ja tack.
 
6. Så fina sandaler!!! Synd bara att jag välsignats med dom bredaste fötterna i världshistorien så dom skulle med största sannolikhet inte passa.
 
7. Okej kanske lite random, men, BRÖD. Har ni tänkt på hur gött det är med det? Det är så underskattat. Varmt, nybakat bröd, med smör som smält lite och så lite flingsalt på det. Bara en nypa. Alltså det är så najs. SÅ najs.

Kommentarer:

1 déa:

skriven

den svarta outfiten! hade levt i den

Kommentera här: