0

Rollercoaster

 
"Vilken jävla vecka!" tänkte jag för mig själv under eftermiddagen, och insåg sedan att det bara är tisdag. Idag har det inte varit min dag, alls, även om den blev något bättre under kvällen. Mike och jag åkte nämligen på valpkurs med Yannick och han var duktig. Kände mig så stolt och glad över det. Välbehövligt efter en tisdag som varit minst sagt prövande. Tråkiga och oväntade fakturor i brevlådan, det går trögt med plugget, kylan biter en i ansiktet, jag har börjat gråta för ingenting - listan kan göras lång. Men, nu är det i alla fall kväll - jag har en duktig vovve vid fötterna, jag har käkat god mat, jag har världens mjukaste pyjamas på mig och jag har tagit ett långt bad och haft en inpackning i håret. Nu vänder det. Nu blir det bättre.
 
 
Appropå bad - jag såg att Lush släppt en limited edition kollektion lagom till alla hjärtans dag. Blev lite sugen på att testa den här, den verkade mysig. Kanske köper med mig en hem under nästa vecka så att jag och Mike kan ta ett bad ihop och prova på den. Så himla mysig grej att göra - bada med sin partner. M-y-c-k-e-t bättre än att duscha ihop, det tycker jag är ganska överskattat. Den ena personen står liksom alltid och fryser hur man än gör.
 
 
Från en sak till en annan: En bild jag tog igår - årets första foto på domkyrkan för min del. Det brukar bli endel under året, har jag märkt. Den är ju så vacker! Lika fin i vinterskrud som vår, sommar och höstskrud. Uppsala är verkligen en fin stad, åtminstone runt domkyrkan och Engelska parken där de gamla byggnaderna är bevarade. Sjävla shoppinggatan tycker jag är hiskeligt ful, om jag ska vara ärlig. Överlag är det dock en av de charmigaste städerna jag besökt i Sverige, och då har jag ändå åkt endel kors och tvärs över landet.
 
Imorgon är det onsdag. Jag har seminarium vid 14 och innan dess tänkte jag försöka plugga hemifrån. Annars är dagen oplanerad. Om vädret tillåter kanske det får bli en långpromenad under kvällen, annars väntar nog soffan för min del, tillsammans med vovve och sambo. Jag hoppas att ni som läser har haft en bättre tisdag än jag - och att ni får en fin onsdag imorgon. Fridens liljor!

Kommentera här: