0

Det bästa i Januari

 
Januari går mot sitt slut. Herregud, vad fort den här månaden har sprungit iväg. Tjoff, sa det bara. Jag tänkte att vi kunde kika på vad som var det bästa med den här månaden.
 
 
Föga förvånande har Yannick en plats på listan. Vi hämtade hem honom den 6:e januari, och således har alltså denna plutt bott hemma hos oss i ungefär tre veckor nu. Tre veckor av obeskrivligt mycket gos, en hel del frustration, nätter av halvdan sömn och väldigt mycket kärlek. Mattes gris. Fy fan vad du går mig på nerverna ibland och fy fan vad jag älskar dig. Bajsmaskinen.
 
 
Jag gick med i Snigelpostklubben och fick en brevvän på köpet. Så himla kul att få något annat än räkningar och reklam i brevlådan. Nu har jag små färgglada kuvert att se fram emot då och då, det piggar upp. Och det är kul att skriva brev tillbaka. Jag hade ganska många brevvänner som yngre, men när jag blev tonåring avtog intresset. Kul att ha tagit upp det igen, såhär flera år senare.
 
 
Årets första semla - och fler ska det bli. Jag älskar semlor, det är definitivt ett av mina topp 3 bakverk här i livet, tillsammans med marsipantårta och blåbärsmuffins. Jag har ganska simpel smak på det sättet, inget konstigt franskt tjofräs eller så på min lista utan mest bara vanliga hederliga svenssonfikor. Gött ju.
 
Allt som allt - en bra månad, bortsett från att jag i slutet av månaden kände mig väldigt låg till följd av PMS och förkylning på samma gång. Så kan det ju bli ibland, inget att göra åt. Kom an februari, jag är redo.

Kommentera här: