0

Från min pinterest

 
1. Så fin klänning. Fick mig att längta efter den där första riktigt varma dagen i maj/juni, när man kan gå barbent för första gången på året. Den dagen kommer. Det kommer att gå fort. 

 
2. Riktigt fina stolar. Tror att det är Josef Frank men är inte helt 100%. Fast nästan. 99 kanske.
 
 
3. Alltid.
 
 
4. Fin bild, men hade jag själv stått i ett sånt där hav av blommor hade jag fått panik på alla insekter som förmodligen finns i närheten - eller ännu värre - ormar. Avskyr kryp i allmänhet. Ja, jag vet att dom är bra för naturen/miljön osv men jag avskyr dom inte mindre för det. 
 
 
5. Så himla fina Birkenstocks. Kul hur vissa saker kan ändras ändå. Emma 14 år tyckte att Birkenstock, ryggsäck och trosor som täcker större delen av rumpan var för losers. Emma 22 älskar fan birkenstocks, sin ryggsäck (den är ergonomisk, okej) och vem fan orkar gå runt i string nu för tiden? Inte jag i alla fall, fuck that.
 
 
6. Mmmmmm. Det är väl typ hit jag söker mig mentalt när Yannick gjort en fjärde ansats att kissa på mattan inom loppet av en kvart samt fått för sig att tugga på mina byxor är det absolut roligaste man kan göra. Zen. Lugn.
 
 
7. Åh, London. 2017 var faktiskt första året på 5 år som jag inte besökte London en enda gång. England var jag ju i några gånger, men då till Gloucestershire eftersom Mikes familj bor där. När Yannick blivit stor nog för att spendera en helg hos mina föräldrar tänkte jag och Mike råda bot på Londonbristen och ta en weekend i denna fantastiska stad. Mitt andra hem. ♥ 

Kommentera här: