0

Dagens

 
Känsla? Lugn. Eller, snarare, acceptans. Det är som det är, det blir som det blir. Kommer förmodligen få göra om tentan (är ca 98% säker på det) men det gör inte så mycket. Sånt är livet. Shit happens.
 
Händelse? Pre-tenta sushi, tenta, post-tenta öl.
 
Mat? SUSHI. 
 
 
Tanke? Att livet bara blir bättre hela tiden. Att det är skönt. Liksom, när jag tog studenten vet jag att jag kände lite "jaha, var det bara det här?" medan vissa liksom verkade känna att det var livets bästa grej. Och det VAR en bra grej, Men det var inte livets bästa grej. Det händer grejer hela tiden som är bättre än den dagen. Och det kommer hända grejer i framtiden som är bättre än dagarna som är bättre än andra dagar nu. Det är fint. 
 
Inköp? Lyckades tappa ett diadem jag använder rätt ofta bakom elementet och fick inte upp det hur jag än försökte så jag fick köpa ett nytt. Behöver liksom ett när jag ska tvätta bort smink osv. Kostade bara 25 pix men ändå, väldigt irriterande utgift.
 
Doft? Gabrielle - Chanel. Min vardags go-to. Annars luktade det verkligen RÖVA inne i V-Dala nations entré men det kanske inte räknas. 
 
Längtan? Superkonstig längtan men har faktiskt längtat till Karlstad? Vill stå på perrong 1a och känna doften av  kaffe från Löfbergs-fabriken slå emot en. Äta glass på Carli, såna saker.
 
Enda bilden jag hittade som jag fotat i Karlstad. Aaaaah, ljuva utsikt från tågstationen.
 
Beroende? Har börjat spela the sims på mobilen. Är ganska kul. Förmodligen det närmaste jag kommit "beroende" idag. 
 
Vill ha? Ett par brandgula converse. Hade en dröm en gång om att jag balanserade på en trädgren iförd brandgula Converse samtidigt som Tomas di Levas "vem ska jag tro på?" spelades i bakgrunden. Konstigaste drömmen jag någonsin drömt. Den, och det faktum att jag en gång hade en sexdröm om en viss svensk, manlig kändis. Tänker inte säga vem. 
 
 
 
Irritationsmoment? inget tror jag? Jag och Mike blev lite irriterade på varanda under eftermiddagen men sen visade det sig att det var ett missförstånd, att vi menade samma sak fast uttryckte oss olika. Så det räknas kanske inte.

Kommentera här: