0

Fyra favoriter i badrummet

 
Jag har sett det här inlägget lite här och var på olika bloggar de senaste veckorna, och jag gillar idén, så jag tänkte haka på jag också. Så, på förekommen anledning - här kommer fyra favoriter ur min badrumshylla.
 
 
1. Maria Nila True Soft Argan Oil, 269 kr från Lyko
 
Ä-l-s-k-a-r den här håroljan. Innan jag började med denna använde jag alltid en från Orofluido som luktade vanilj, men den här är faktiskt snäppet bättre. Gör håret mjukt och glansigt även dom dåligaste hårdagarna, och så luktar den piggelin. Vegansk, dessutom. 
 
 
2. Idun Gull Mascara, 149 kr från apotea
 
Jag har väldigt känsliga ögon och därav kliar det ofta när jag använder mascara, men inte med denna. Den är toppen. Det enda som är lite dåligt med den är att förslutningen på förpackningen kanske hade kunnat vara bättre, så jag inbillar mig att den torkar ut ganska fort - men bortsett från det så är det min favorit. Om det finns någon som precis som jag har känsliga ögon så, köp denna, och se till att verkligen vrida åt korken när du använt den färdigt.
 
 
3. Mitchum Powder Fresh Deodorant. ca 50 kr (köpt i England)
 
Mig veterligen så finns Mitchum dessvärre inte i Sverige, än, men det är nog bara en tidsfråga tills dess. Jag köper i alla fall på mig några exemplar av den här deon varje gång jag är i England, så att jag har ett lager att använda av här hemma. Bästa deon jag någonsin testat. Håller hela dagen, luktar gött, och är dessutom sjukt dryg. Jag hade min förra flaska i nästan ett halvår, och då använde jag den så gott som varje dag. 
 
 
4. Heel Genius - Soap & Glory, ca 90 kr (köpt i England)
 
Världens bästa fotkräm. Reparerar torra hälar och sånt på ett kick. Gillar verkligen soap and glory överlag, och hoppas att märket kommer att börja säljas i Sverige inom en snar framtid. Min tub är snart slut, men som tur är åker ju jag och Mike till England om precis två veckor idag! Ska passa på att köpa en ny då.
 
And that's that. Ser ni tråknaglarna förresten? Är så less på dom. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - när jag tar examen, får ett jobb som inte har med vård och omsorg att göra, och en bättre inkomst än vad jag har nu, då är ett set med naglar bland det första jag ska unna mig. Ett och ett halvt år kvar av att hålla dom korta med andra ord.

Kommentera här: