0

Helvete

 
Haha.
Alltså.
 
Känner ni ibland att livet fuckar med er lite? Bara i allmänhet sådär? Som om någon övermakt bestämmer sig för att slänga in någon random turbulent händelse bara för att? Nu vet jag ju att det inte fungerar så, men, ni förstår nog vad jag menar. I alla fall - jag hade alltså tandläkarbesök imorse, och jag har ALDRIG haft hål i tänderna. Aldrig, i hela mitt liv. Det enda jag någonsin haft problem med till och från är inflammerat tandkött vilket började när jag gick på p-piller som tonåring (det är tydligen en möjlig biverkning) men annars har allt sett bra ut, så jag tänkte att det där med tandförsäkring skulle vara en lätt match, typ lägsta premien och kanske till och med lite beröm från tandläkaren för att allt såg bra ut.
 
HAHAHAHAHA.
 
Fyra hål! Fyra! Som nu alltså måste lagas och fixas och det kommer kosta mig så in i helvete mycket pengar, men det måste bli gjort. Tackar verkligen varenda Gud jag inte tror på för det faktum att jag har ett extrajobb så att det här är möjligt över huvud taget, annars vet jag ärligt talat inte hur jag hade fått ihop det. Det kommer gå, men det är en himla sur utgift och den där Burberrytrenchen känns ju förjävla långt borta nu. 
 
Egentligen, såhär i efterhand, är det logiskt. Jag har inte varit till tandläkaren på typ tre år, annat än för återbesök för käkoperationen jag gjorde 2015 (och då kollas ju inte själva munhälsan utan bara sådant som har med käkbenet att göra) och sedan jag flyttade till Uppsala hösten samma år har jag inte ägt en eltandborste utan bara sån vanlig (fast jag köpte en eltandborste idag, så nu är den saken ur världen). Dessutom har jag varit lite halvdan med att komma ihåg tandtråd och sådär, så, ja - jag fattar att det som hänt inte är ett missförstånd utan helt enkelt en naturlig effekt av mitt eget beteende. Jag har ju exempelvis börjat dricka kaffe, och sedan jag och Mike blev sambos så dricker jag så sjukt mycket zero-läsk... men det får det vara slut med nu, blev verkligen avskräckt där i tandläkarstolen. 
 
Jaja, end of rant. Jag hade kunnat sammanfatta det här mycket enklare: jag har varit lite dum i huvudet och får nu ta konsekvenserna av det. Hurra!
 

Kommentera här: