0

Monday blues

 
 
"Ibland känns livet som en enda stor gröt" - Per Hammar
 
Jaha hörni. Det är måndag, och jag ska strax åka till universitetet för att gå på seminarium. Har ingen lust med det, alls, men är så illa tvungen. Är lite ledsen idag, vet inte riktigt varför dock. Ibland är det väl bara så kanske, man liksom vaknar på fel sida och så fortsätter det så helt enkelt. Jag ska i alla fall på skrivträff ikväll, så förhoppningsvis gör det att dagen vänder lite och avslutas på ett bra sätt.
 
Jag tror att det är PMS:en som spökar men jag vet inte riktigt. Min mens är så himla ojämn så det är svårt att veta riktigt säkert. (Ja jag skriver om mens i den här bloggen, gillar du inte att läsa om det så gå inte in här då, jag är diktator över min blogg och vill jag skriva om mens så gör jag det, punkt slut.) Försöker i alla fall kurera mig bäst jag kan med yoghurt ur mugg (bästa sättet att äta yoghurt, i mugg med liten sked) och gosa med hunden. Vi gick ut och lekte tidigt imorse, så han är helt slut nu, hehe. 
 
Nåja. Ska försöka göra mig själv på lite bättre humör genom att lista tre bra saker med den här dagen so far:
 
1) Det fanns massa BRA avokados på Ica, så ikväll blir det guacamole i massor för min del. Yum.
2) Är ute i god tid med mitt utkast på B-uppsatsen, det känns bra.
3) Yannick fattade typ direkt hur jag ville att han skulle göra när jag försökte lära honom att springa slalom imorse, och även om det inte blev helt perfekt så gick det över förväntan måste jag säga. Duktig vovve, stolt matte.
 
Tjingeling badring. (Har för mig att Bert alltid/ofta skrev så i Berts dagbok som man läste som yngre. ÄLSKADE dom böckerna då men är tveksam till vad jag skulle tyckt idag när man har lite annan analys, heh...)

Kommentera här: