0

Söndagsbryn och sockergryn

 
Hej hej söndag!
 
Den här veckan har uppdateringen varit lite si och så här inne. Tentaplugg, ni vet. Igår satt jag på Blåsen under morgonen tillsammans med Linda, och då kändes det ändå helt okej. Idag känns det piss. Minns ingenting, vet ingenting, kan ingenting. Tenta imorgon. Tröstar mig själv med att äta bullar som jag bakade igår eftermiddag - dom blev supergoda. Kanelbullar fast med vaniljfyllning istället. Yum. Lydia kom hit en sväng igår och hjälpte mig käka upp några av dom, det var mysigt.
 
Om någon undrar var det fashionabla strecket på näsan kommer ifrån så kan jag avslöja att det var jag som tog av mig mina glasögonbågar två sekunder innan denna fabulösa selfie knäpptes av. I alla fall, jag är osminkad på den här bilden, så när som på ögonbrynen då - dom är ifyllda med Idun Minerals Perfect Eyebrows, och fransarna - det är Iduns mascara "Gull".
 
Ni kanske kommer ihåg att jag skrev för några dagar sedan att jag beställt hem en produkt från Idun Minerals? En ögonbrynsgrej, alltså. Den kom i måndags (eller var det tisdags?) och jag tänkte helt enkelt ge mig på en liten recension/first impression av den so far.
 
Idun Minerals Perfect Eyebrows är alltså en gel man använder för att fylla i sina bryn. Den innehåller fibrer vilket ska framhäva känslan av tjockare bryn, och den finns i tre olika nyanser. Light, medium, dark. Jag har den i medium, eftersom det är den färgen som bäst matchar min naturliga hårfärg (dvs den färgen jag alltid får på utväxten, jag är inte såhär blond från början om någon inbillade sig det.) Den kostar 149 pix för 5,5 ml på apotea, vilket är det ställe jag hittat som varit billigast. Jag köpte mitt exemplar därifrån.
 
 
Jag är kär i den här produkten. Den är så jävla simpel. Det är bara att kamma genom brynen, smeta på, vara klar. Inte svårare än så. Inget meck med nån speciell brynpensel och kladdig pomade som alltid blir för mycket eller för lite hur man än gör. Det enda dåliga jag egentligen kan komma på är att förpackningen är liten, och jag vet ärligt talat inte hur länge den kommer att räcka. Det återstår att se - ibland kan man ju minst sagt bli överraskad över hur länge/kort vissa produkter räcker. 
 
Idun har verkligen blivit mitt favoritmärke i sminklådan. Jag har använt deras mascara Gull i snart ett år, och deras ögonskuggor och nagellack går inte av för hackor dom heller. Jag använder även deras foundation norrsken i nyansen Saga, och det är den bästa foundation jag testat någonsin - alla kategorier. Det är bra kvalité till rimligt pris, helt enkelt.
 
Idun Minerals Perfect Eyebrows får 4/5 från mig. Det enda som skulle kunna vara bättre är produktmängden, men annars är den riktigt bra, och förutsatt att den inte tar slut alldeles för fort så kommer jag definitivt att köpa den igen.
 

Kommentera här: