0

Tisdagen den 27 mars

 
En bild från imorse, när jag och Mike tog ut Yannick så att han fick springa lös lite (fotot är taget precis när jag kopplar på honom igen, innan vi skulle gå hem.) 
 
Idag har varit lite bättre än igår, jag har känt mig trött och seg men ändå helt okej. Imorgon jobbar jag kväll och innan dess har jag en tandläkartid, men det är det enda jag har planerat under morgondagen. Jag jobbar i princip hela påsken med undantag för påskafton. Känns inte superkul just nu, men det blir bra pengar sen eftersom det tillkommer en hel del OB. På torsdag kommer mamma och pappa hit och hämtar Yannick, dom ska låna honom några dagar nämligen. Så på lördag tänkte Mike och jag åka till Stockholm över dagen för att gå på Fotografiska - det finns en föreställning med bilder av Ellen von Unwerth där just nu som jag är väldigt peppad på att se. 
 
 
Mike lyckades fånga Yan-Yan mitt i en skakning, blev en väldigt gullig bild, hehe. Han blir sååååå glad när han får vara utan kopplet ett tag och bara ränna runt mellan träd och lövhögar. Sedan är han däckad när han kommer in vilket ärligt talat kan vara ganska skönt för mig och Mike om vi vill se en film eller göra något speciellt som kräver fokus - han kan vara ganska krävande emellanåt, som sig bör för en liten valp.
 
Nu under kvällen har vi käkat tacos som blev kvar sen igår, varit ute med vovven och myst på soffan. Det är ganska kallt ute i ärlighetens namn, så det är skönt att gosa ner sig under en stor filt framför Seinfeld eller Simpsons - och en stor kopp chaite förstås. 

Kommentera här: