0

What's up next?

 
Tatueringssuget alltså. Det slutar aldrig. Känner att jag skulle vilja göra min tredje i år, men jag vet inte riktigt var på kroppen. Funderar på att antingen göra en på vänster underarm (har ju en skogsstjärna på höger undarm, så något som liksom matchar den) alternativt något på ena överarmen. Vet inte. Svårt. Så mycket att fundera på. Här kommer i alla fall några fina inspirationsbilder. 
 
1. Hur fin?! Något sådant på vänsterarmen skulle matcha skogsstjärnan ganska bra.
 
2. En annan söt.
 
3. Tycker sånahär fåglar är väldigt fina överlag. 
 
Jag funderar fortfarande över min tatuering på ryggen, förövrigt. Huruvida jag ska täcka över den eller inte. Svårt det där. Har mailat lite fram och tillbaka med en tatuerare vars arbete jag gillar, men jag får nog fortsätta tänka ett tag till. Vill vara säker. Funderar på att göra en påfågel i så fall, men den måste vara ganska stor för att kunna täcka själva texten, och jag vet inte riktigt om jag vågar. Vi får se. Svårt det där! 
 
Igår på kvinnodagen hade jag, L och I myskväll hemma hos L. Det var riktigt välbehövligt kände jag. Vi pratade endel om just kroppen, att bestämma över sin egen kropp och vad man tycker är fint osv, och då kom vi in på det här med killar som har åsikter om ens kropp. Har man läst den här bloggen ett tag så vet man att jag vid ett tillfälle hade kontakt med en snubbe som ansåg att "fina tjejer" inte tatuerar sig, och fan vad det där satte sig i huvudet på mig en tid alltså. Mådde på riktigt dåligt över det. Sedan insåg jag att vadå, fina tjejer gör väl vad fan dom vill? Det enda som egentligen är fult är väl att säga åt andra vad som är "fint" och inte. (Snacka om att ha problem med hora/madonna-komplex förresten, idiot.) 
 
Anyhow. Hoppas att ni får en fin helg. Själv ska jag plugga grammatik. Tenta på måndag. Heja heja.

Kommentera här: