0

23 år på jorden

 
Så kom den då, fredagen den 11 maj. Min tjugotredje födelsedag. På morgonen fick jag ett litet kort från Mike där det stod att jag behövde packa saker för en övernattning, så det gjorde jag. Jag blev dock sjukt nervös (haha, inte så bra på att ta emot överraskningar alltid) så tillslut berättade Mike att 1) vi skulle till Stockholm och att 2) det var ordnat så att mina föräldrar skulle ta hand om Yannick över natten. Han hade alltså gjort upp med mina päron att dom skulle komma hit från Värmland och fira mig - så fint! Min lillebror jobbade tyvärr men skickade födelsedagshälsningar på telefon. Vi gjorde oss i ordning, jag packade, och så tog vi med oss Yannick till Maja och Sonja som skulle passa honom några timmar innan min mamma och pappa skulle hämta honom.
 
 
Vi tog tåget till huvudstaden och väl där blev jag lotsad till Hotel Skeppsholmen där vi mötte upp mina föräldrar och där Mike bokat både bord för lunch och rum för natten. Maten var riktigt bra och rummet supermysigt (sjuuuuukt skön säng) och allt som allt blev det en väldigt fin dag. Vi gick till en bar vi varit på innan på kvällen och drack födelsedagscocktails tillsammans, och så slank vi även in på Dunkin' Donuts och köpte en stor låda som vi drog med oss till hotellrummet. Så himla mysigt. Vi gick även en promenad längs med vattnet på kvällen när det blivit lite svalare, och Stockholm glittrade så fint i solnedgången. 
 
 
Innan vi skulle somna för natten så upptäckte vi att det fanns som alternativ att beställa in frukosten på rummet mot en liten avgift, så vi bestämde oss för att göra det. Jag gillar hotellfrukost men det är alltid lite jobbigt (okej, dagens i-landsproblem) att liksom klä på sig och ta sig ner till matsalen. Hellre då att kunna sitta på rummet i morgonrock och käka i sängen om det alternativet finns! Så, precis det gjorde vi.
 
 
Jag menar, titta! Livet på en pinne! Fy fan, vill alltid ha det såhär gött, hehe. Efter frukosten duschade jag länge och sedan begav vi oss tillbaka till Uppsala där mamma och pappa väntade tillsammans med vår lilla vovve. Allt som allt, en jättefin födelsedag. Jag hade bara önskat mig en enda sak (med betoning på sak, hotellrummet + hela dagen i sig var ju defintivit en present även om jag inte hade önskat mig det specifikt) och det var ett par örhängen ur Jonna Jintons kollektion. Och jag fick dom! 
 
 
Såhär ser dom ut! Orkade inte ta en bild på mina egna men det är ju dom som är på printscreenen här ovan. Fint nog så hade mamma försökt beställa dom men dom hade varit slut i lager, och tillslut mejlade hon Jonna och förklarade att jag hade önskat mig dom örhängena specifikt och inget annat... så då gjorde Jonna ett par extra! Det är verkligen himla bra service och definitivt över vad som egentligen vad kan förväntas... jag är enormt tacksam, förstås - och väldigt nöjd med örhängena. Dom är superfina.
 
Allt som allt, en fin födelsedag. 23 matglada år på jorden! Skål för det!

Kommentera här: