0

Första helgen i maj

 
Gårdagen var en aning segstartad, men vid elvatiden gick jag iväg till Ica och handlade jordgubbar och sprutgrädde, och sen när jag kom hem satte jag igång våffeljärnet och började grädda. Vi hade nutella i skafferiet, så det fick också funka som tillbehör. Mike och jag åt ute på balkongen och njöt av solskenet medan en nyfiken liten valp höll oss sällskap på det kala balkonggolvet (något skeptisk över att inte få smaka på våfflorna, hehe) 
 
 
Senare på eftermiddagen gjorde jag mig iordning lite snabbt och drog sedan in till stan för att möta upp L och I på Pinchos där det vankades tapas. Det var bättre än vad jag mindes det faktiskt, vilket såklart är kul (inte för att det var dåligt sist, men det var ganska nyöppnat då och jag tyckte att det märktes att dom kanske fått lite mer rutin i köket och hur personalen arbetar överlag - kul!) Jag hann även med ett stopp på akademibokhandeln innan där dom hade "Den underjordiska järnvägen" som månadens pocket, så jag gav den till mig mig själv i tidig födelsedagspresent. Ska bli kul att läsa!
 
 
Efter Pinchos gick vi vidare till Stationen där det var kvällssol, och fanns goda drinkar att beställa. Trots att det var dyrt och jag egentligen kanske borde hållit lite hårdare i plånboken så bestämde jag mig för att unna mig en drink - en Hallands 75, dvs en take på French 75 som ju är min favoritcocktail. Den var riktigt god, även om originalet nog fortfarande är min favorit. 
 
Allt som allt blev det en väldigt trevlig kväll! Idag har jag jobbat under morgonen och nu ska jag strax sätta igång med lite matlådor inför veckan som kommer. Imorgon jobbar jag mellan 13 och 21, men sen är jag ledig fram till nästa onsdag på jobbfronten vilket känns skönt. Jag fyller ju år på fredag så jag kände att jag ville hålla den helgen jobbfri, det är skönt att vara helt ledig ibland också även om dagar som denna när jag bara jobbar mellan 7 och 11 får det att kännas som om man är ganska ledig ändå. Hoppas att ni har en fin helg! 

Kommentera här: