0

Fredag utan fredagskänsla

 
Det är fredag, klockan är strax efter 21 och jag är nyss hemkommen från ett kvällspass på jobbet. Det känns verkligen inte alls som fredag idag, men jag antar att det är för att det varit kortvecka. Förhoppningsvis lär jag känna desto mer lördagskänsla imorgon, för då vankas det Pinchos med L och I på kvällen. Och så pannkakor till lunch, har jag och Mike bestämt. 
 
 
Från en sak till en annan så har jag rensat min telefon på en hel drös med appar, och bland annat tagit bort såväl facebook som snapchat och twitter. Inte mina konton, men apparna. Känner att dom drar way too much uppmärksamhet och att jag gör bättre i att inte ha dom - om jag prompt måste veta vad som händer på facebook kan jag ju slå upp min dator. Hittills känns det bra, och jag har ju fortfarande kvar messengerappen om någon vill nå mig. Digital detox, typ.
 
På bokfronten så läste jag ut Emma Clines "Flickorna" igår, och har nu påbörjat "Vegetarianen" av Han Kang. "Flickorna" var absolut läsvärd, så jag rekommenderar den varmt. Dock så är den nog intressantare om man faktiskt har lite kunskap om Manson-sekten till att börja med (vilket jag hade då jag lyssnat på endel poddar på temat) så kanske kan det vara en god idé att läsa på lite på den fronten innan man tar sig an Clines bok. "Vegetarianen" är bra hittills, speciell, men bra. 
 
 
Resten av kvällen hade jag tänkt spendera på soffan, drickandes en kopp Rooibos. Vädret imorgon ska bli superfint, så jag kanske passar på att sitta på balkongen någon timma eller två. Hoppas att ni har haft en fin fredag! 

Kommentera här: