0

Skrapsår och skräpkänslor

 
Vädret är vackert, hörni - och det är ju underbart förstås. Mindre underbart är att jag haft jordens RÖVIGASTE pms de senaste dagarna och därav känt mig som den sämsta individen i världshistorien. Jag kan lätt bli så när jag har pms, jag liksom minns allt dåligt som någon någonsin sagt till eller om mig och så tänker jag att "ja, det är fan sant, jag är fan sämst" - och så blir dagen liksom lite... off, minst sagt. Som grädde på moset så snubblade jag på väg hem från universitet, skrapade upp knäna och slog hål på mina nya byxor så att jag blev tvungen att slänga dom - dom var bortom räddning... fy fan. Men men. Jag gick en promenad med Lydia för typ en timma sedan vilket var jättetrevligt, och nu ska Mike och jag strax sitta på vår balkong och käka fajitas. Man kan väl säga att dagen har vänt och blivit bättre, antar jag. Hoppas verkligen menshelvetet kommer snart så att jag kan slippa känslan av svullen mage och skört psyke. 
 
Hela Flogsta blommar. Så himla fint.
 
Jag la märke till att Ica här där vi bor börjat sälja pioner nu, och det gjorde mig så glad. Jag fick någon omedelbar inre bild av en framtida trädgård där det växer pioner i någon rabatt. Fan alltså - ett litet hus med en liten trädgård med små pioner i och en liten altan att sitta och chilla på. Dit längtar jag. One day, one day - för närvarande får det duga fint med Flogstabalkong och lägenhetsliv och det är ju inte så dumt det heller. Jag ska verkligen inte klaga, det är inte alla förunnat att ha ett förstahandskontrakt på en trea i Uppsala. 
 
Imorgon är det Kristi Himmelsfärd och jag är helt ledig. Eller, jag har bestämt att jag är helt ledig. Kanske att jag borde plugga egentligen, men vet ni vad - nä. Jag ska sova tills Yannick väcker mig, gå omkring i pyjamas halva förmiddagen, kanske åka in till stan och vandra omkring planlöst inne på Akademibokhandeln bara för att. Dricka en smoothie från MoJo's. Ha egentid. Sånt är viktigt. Och så ska jag försöka komma ihåg att jag absolut inte är världens sämsta människa - att det bara är ett gäng snurriga pms-hormoner som talar. Over and out.
 

Kommentera här: